15 Pogingen

Aliona van der Horst Korte documentaire - 2013 - 51 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Documentaire waarin vijftien pogingen worden ondernomen om de essentie aan te raken van het kunstenaarschap van Suchan Kinochita. De filmmaker maakt deel uit van de humorvolle en inspirerende ondernemingen.

Suchan Kinoshita is een Nederlandse beeldend kunstenaar met een Duits-Japanse achtergrond, die zich beweegt op het snijvlak van hedendaagse muziek en theater. Ze houdt van het loslaten van verwachtingen, van verwarring en misverstand en van het niet-begrijpen. In deze documentaire worden vijftien pogingen ondernomen om de essentie van Kinoshita’s kunstenaarschap aan te raken. De filmmaker maakt deel uit van de humorvolle en inspirerende ondernemingen die stuk voor stuk ruimte geven aan een verrassende kijk op het bestaan.

Credits

Producent(en) Monique Busman
Michiel van Erp
Productiebedrijf De Familie Film & TV
Uitvoerend producent(en)
Camera
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Omroep
Distributie
Animatie
Website
Productieland(en)
Nederland