Vrijwilligers

Het Nederlands Film Festival zoekt vrijwilligers!

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het NFF. Jong (18+) en oud, studerend, werkend en gepensioneerd: iedereen is van harte welkom om mee te werken aan het mooiste filmfeest van Nederland! Komende editie zijn er zo'n 300 vrijwilligers aan het werk in verschillende functies: van tickets verkopen en rode lopers leggen op de verschillende festivallocaties, tot het rondrijden van festivalgasten.

Wil jij meewerken aan het Nederlands Film Festival? Weet je van aanpakken en zou je graag actief betrokken zijn bij het NFF? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Wat vraagt het NFF?

  • Je bent enthousiast, betrouwbaar en wil je inzetten om een geweldig festival neer te zetten
  • Je bent minimaal 28 uur beschikbaar in de periode van 24 september t/m 2 oktober 2021

Afhankelijk van je functie en beschikbaarheid word je voor, tijdens en/of na afloop van het festival ingepland.

Wat bieden wij jou?

  • Een uniek kijkje achter de schermen bij het Nederlands Film Festival
  • Leuke werkervaring en een mooie toevoeging op je CV
  • De kans om nieuwe mensen te leren kennen met net zoveel enthousiasme voor film en het festival als jij
  • Toegang tot het reguliere online programma
  • Toegang tot de speciale Vrijwilligersvertoning
  • Het originele NFF T-shirt
  • Interessante trainingen

Veilig werken

Het zijn bijzondere tijden, ook voor het NFF. Veiligheid staat voorop. We creëren uiteraard een veilige werkplek voor al onze medewerkers, volgens de richtlijnen van het RIVM. We verwachten dat iedereen die bij het festival betrokken is, deze richtlijnen volgt en respecteert. Meer informatie over veilig werken tijdens het NFF ontvang je in de loop van het aanmeldproces. Heb je alvast een vraag: schroom niet om contact op te nemen.

Opening Illustratie Biennale Foto Studio Elias

Aanmelden

Aanmelden als vrijwilliger voor het Nederlands Film Festival kan via onderstaande knop. Hiervoor heb je een Mijn NFF account nodig.

Een overzicht van de functies vind je onderaan deze pagina.

Mijn NFF

Word vrijwilliger

Functies

Fulltime functies

Wil je meer ervaring opdoen binnen de organisatie van een festival en heb je ambitie om hier je werk van te maken? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en voldoende tijd om te investeren in het festival, dan is een fulltime functie misschien iets voor jou. Bij deze functies krijg je meer verantwoordelijkheid, maar we vragen ook een grotere beschikbaarheid. Om je goed voor te bereiden op deze functie en als leuke extra, krijg je voorafgaand aan het festival inhoudelijke trainingen. Omdat er bij deze functies veel verantwoordelijkheid komt kijken krijg je een vrijwilligersvergoeding voor elke gewerkte dienst.

Meld je je aan voor een van de onderstaande fulltime functies, dan ontvangen wij graag een korte motivatie en jouw CV. Deze kun je opsturen naar vrijwilligers@filmfestival.nl. Nadat we deze ontvangen hebben, hoor je of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek waarin we je meer uitleggen over de functie en je graag beter leren kennen.

Fulltime functies

Vrijwiliger coronaproof Joke Schut

Voor de eerste keer vrijwilliger bij NFF?

Als je nog niet eerder vrijwilliger bent geweest bij het festival, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Dit kan zowel online als fysiek. Tijdens dit gesprek krijg je meer informatie over het festival en de verschillende functies waarvoor je je op kunt geven. Samen met jou zoeken we naar een geschikt team met werkzaamheden die bij jou passen.

Contact

Voor vragen, opmerkingen en/of extra informatie kun je altijd contact met ons opnemen via vrijwilligers@filmfestival.nl of telefonisch via 030 – 2303800. Er is geen reiskostenvergoeding.

Hopelijk tot ziens op het Nederlands Film Festival 2021!

NFF Utrecht Premiere KORT Ramon Mangold

Altijd up-to-date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrieven.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01