Vrijwilligers

Het Neder­lands Film Festival zoekt vrijwilligers!

Vrijwilligers zijn onmis­baar voor het NFF. Jong (18+) en oud, stud­erend, werkend en gepen­sioneerd: iedereen is van harte welkom om mee te werken aan het mooiste film­feest van Neder­land! Komende editie zijn er zo’n 300 vrijwilligers aan het werk in verschil­lende func­ties: van tickets verkopen en rode lopers leggen op de verschil­lende festi­val­lo­caties, tot het rondri­jden van festivalgasten.

Wil jij meew­erken aan het 41e Neder­lands Film Festival? Weet je van aanpakken en zou je graag actief betrokken zijn bij het NFF? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Wat vraagt het NFF?

  • Je bent enthou­siast, betrouw­baar en wil je inzetten om een geweldig festival neer te zetten
  • Je bent mini­maal 28 uur beschik­baar in de periode van 24 september t/​m 2 oktober 2021

Afhanke­lijk van je functie en beschik­baarheid word je voor, tijdens en/​of na afloop van het festival ingepland.

Wat bieden wij jou?

  • Een uniek kijkje achter de schermen bij het Neder­lands Film Festival
  • Leuke werk­er­varing en een mooie toevoeging op je CV
  • De kans om nieuwe mensen te leren kennen met net zoveel enthou­si­asme voor film en het festival als jij
  • Toegang tot het reguliere online programma
  • Toegang tot de speciale Vrijwilligersvertoning
  • Het orig­inele NFF T‑shirt
  • Inter­es­sante trainingen

Veilig werken

Het zijn bijzon­dere tijden, ook voor het NFF. Veiligheid staat voorop. We creëren uiter­aard een veilige werk­plek voor al onze medew­erkers, volgens de richtli­jnen van het RIVM. We verwachten dat iedereen die bij het festival betrokken is, deze richtli­jnen volgt en respecteert. Meer infor­matie over veilig werken tijdens het NFF ontvang je in de loop van het aanmeld­proces. Heb je alvast een vraag: schroom niet om contact op te nemen.

Opening Illustratie Biennale Foto Studio Elias

Aanmelden

Aanmelden als vrijwilliger voor het Neder­lands Film Festival 2021 kan via onder­staande knop.

Een overzicht van de func­ties vind je onderaan deze pagina.

Mijn NFF

Word vrijwilliger

Func­ties

Full­time functies

Wil je meer ervaring opdoen binnen de organ­isatie van een festival en heb je ambitie om hier je werk van te maken? Heb je een groot verant­wo­ordelijkhei­ds­gevoel en voldoende tijd om te investeren in het festival, dan is een full­time functie miss­chien iets voor jou. Bij deze func­ties krijg je meer verant­wo­ordelijkheid, maar we vragen ook een grotere beschik­baarheid. Om je goed voor te bereiden op deze functie en als leuke extra, krijg je vooraf­gaand aan het festival inhoudelijke train­ingen. Omdat er bij deze func­ties veel verant­wo­ordelijkheid komt kijken krijg je een vrijwilligersver­goeding voor elke gewerkte dienst.

Meld je je aan voor een van de onder­staande full­time func­ties, dan ontvangen wij graag een korte moti­vatie en jouw CV. Deze kun je opsturen naar vrijwilligers@​filmfestival.​nl. Nadat we deze ontvangen hebben, hoor je of je wordt uitgen­odigd voor een persoon­lijk gesprek waarin we je meer uitleggen over de functie en je graag beter leren kennen.

Full­time functies

Vrijwiliger coronaproof Joke Schut

Voor de eerste keer vrijwilliger bij NFF? 

Als je nog niet eerder vrijwilliger bent geweest bij het festival, nodigen we je uit voor een kennis­mak­ings­ge­sprek. Dit kan zowel online als fysiek. Tijdens dit gesprek krijg je meer infor­matie over het festival en de verschil­lende func­ties waar­voor je je op kunt geven. Samen met jou zoeken we naar een geschikt team met werkza­amheden die bij jou passen.

Contact

Voor vragen, opmerkingen en/​of extra infor­matie kun je altijd contact met ons opnemen via vrijwilligers@​filmfestival.​nl of tele­fonisch via 030 – 2303800. Er is geen reiskostenvergoeding.

Hopelijk tot ziens op het Neder­lands Film Festival 2021!

NFF Utrecht Premiere KORT Ramon Mangold

Altijd up-to-date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrieven.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte