Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het NFF. Jong en oud, studerend, werkend en gepensioneerd: iedereen is van harte welkom om mee te werken! Tijdens het festival werken zo'n 300 vrijwilligers in verschillende functies: van tickets verkopen tot rode lopers leggen op de festivallocaties en het rondrijden van de sterren.

Op deze pagina vind je foto's, video's en meer informatie over vrijwilligerswerk bij het Nederlands Film Festival. Kun je niet wachten en wil je je alvast aanmelden voor NFF 2023? Stuur een mailtje naar vrijwilligers@filmfestival.nl.

Een dag vrijwilligerswerk op het festival

Functies

Fulltime functies

Wil je meer ervaring opdoen binnen de organisatie van een festival en heb je ambitie om hier je werk van te maken? Dan is een fulltime functie misschien iets voor jou. Om je goed voor te bereiden op deze functie en als leuke extra, krijg je voorafgaand aan het festival inhoudelijke trainingen verzorgd door cultuurvrijwilligersorganisatie KEES. Voor de fulltime functies ontvang je een vrijwilligersvergoeding.

Meld je je aan voor een van de onderstaande fulltime functies, dan ontvangen wij graag een korte motivatie en jouw CV via de mail.

20220925 Nederlands Filmfestival Kinepolis NFF Vrijwilliger powerduo foto FOTO Almicheal Fraay

Superkracht X NFF

In 2022 werkten we voor het eerst samen met de deelnemers van Superkracht. Dit zijn jongeren met een licht verstandelijke beperking. In een training leerden zij over de mogelijkheden die de culturele sector biedt om hun talenten in te zetten en nieuwe dingen te leren. Ze werden gekoppeld aan een NFF-vrijwilliger en samen voeren ze taken op gelijkwaardig niveau uit.

NFF bezoeker in wit gekleed wijst naar links

Altijd up-to-date

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrieven.