Ga naar inhoud

Logo's

Algemeen

Het rode logo van het Nederlands Film Festival is het standaard logo. Via onderstaande knoppen download je een ZIP-map met twee versies van het logo: een liggende en een staande. Het NFF geeft de voorkeur aan het gebruik van het staande logo. Beide mappen bevatten zowel EPS-logo's (voor drukwerk) als PNG-logo's (voor online uitingen).

NFF logo liggend kalfdatum RGB rood 2

Logo's met datum

NFF logo zonder datum rood staand

Logo's zonder datum

Professionals

De lichtblauwe versie van het logo van het Nederlands Film Festival is het logo voor de uitingen omtrent professionals en het professionals programma. Via onderstaande knoppen download je een ZIP-map met twee versies van het logo: een liggende en een staande. Het NFF geeft de voorkeur aan het gebruik van het staande logo. Beide mappen bevatten zowel EPS-logo's (voor drukwerk) als PNG-logo's (voor online uitingen).

N Ff logo liggend kalf datum2023

Logo's met datum

NFF logo zonder datum L Blauw staand

Logo's zonder datum

Holland Film Meeting

The international Holland Film Meeting is part of our professionals programme and takes place every year during the Netherlands Film Festival. By clicking the button below, you will download a zipped file containing a portrait and landscape version of the logo.

2021 Utrecht SSBU Extrieur

Logo gebruik

Heb je nog vragen over de NFF-logo's of staat het logo dat jij wil gebruiken hier niet tussen?