Ga naar inhoud

BON BINI HOLLAND 2 ontvangt het Abraham Tuschinski Fonds Gouden Kalf van het Publiek 2019

De film BON BINI HOLLAND 2 is door het publiek gekozen tot favoriete publieksfilm 2019. Het publiek heeft de hele maand september kunnen stemmen op de drie best bezochte Nederlandse films, die tussen 1 september 2018 en 31 augustus 2019 in de bioscoop werden werden gedraaid.
RTL Boulevard zendt vanavond in hun uitzending de uitreiking uit van het Abraham Tuschinski Fonds Gouden Kalf van het Publiek aan hoofdrolspeler Jandino Asporaat en producent Maarten Swart, samen tevens de scenarioschrijvers van BON BINI HOLLAND 2. De komedie werd geregisseerd door Jon Karthaus. Naast het Gouden Kalf ontvangt de producent een cheque van € 30.000 van Stichting Abraham Tuschinski Fonds. De producent zal de geldprijs besteden aan een nieuwe Nederlandse filmproductie.
Live uitreiking van 20 Gouden Kalveren

Nu het eerste Gouden Kalf is uitgereikt, worden de overige 20 Gouden Kalveren live bekendgemaakt tijdens het Grolsch Gouden Kalveren Gala via www.filmfestival.nl. Ook is later op de avond op televisie om 21.25 uur de special over het Grolsch Gouden Kalveren Gala van Ivo Niehe\'s TV Show te zien op NPO 1.
ga terug