Ga naar inhoud
Still

Whiplashed

Regie: Arnoud Rijken
Korte animatiefilm met computerbewerkte filmbeelden, over een man die na een auto-ongeluk in het ziekenhuis langzaam zijn geheugen terugkrijgt. Wat is er gebeurd voordat hij tegen die boom reed?
Een animatiefilm op basis van echte filmbeelden met herkenbare acteurs, die met de computer zijn bewerkt en ingekleurd. Een man zit 's nachts in een auto, die tegen een boom is gecrasht. Een vrouw ligt bloedend voorovergebogen op het stuur. Hij weet niet wat er gebeurd is. In de ambulance en later in het ziekenhuis komt zijn geheugen in flarden terug, onderstreept door lichtflitsen van koplampen, gangverlichting en bliksem.

Credits

Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Stichting il Luster Films
Distributie
Stichting il Luster Films
Titel: Whiplashed
Jaar: 2008
Duur : 6 minuten
Soort: Korte Film
Editie: NFF 2008
Hoofdprogramma Gouden Kalf+ NFF Debuut Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still