Ga naar inhoud
Still

Walzer

Regie: Rob Lücker
Drie slopers houden elkaar in de duistere kelders van een oude fabriek argwanend in de gaten. Een expressief gefotografeerde oefening in dreigende suggestie.
Drie ruige slopers houden elkaar in de duistere kelders van een oude fabriek argwanend in de gaten. Een van hen ontdekt achter een muur een geheimzinnig kistje met ogenschijnlijk begerenswaardige inhoud. Hij probeert het voor zichzelf te houden. Experimentele oefening in dreigende suggestie, opgebouwd uit expressief gefotografeerde beelden, grimmige close-ups, snerpende geluiden, vonkenregens en met roet besmeurde gezichten en bezwete lichamen.
Titel: Walzer
Jaar: 2011
Duur : 16 minuten
Soort: Korte Film
Editie: NFF 2011
Jaaroverzicht

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still