Ga naar inhoud
WTW_still1.png

Waar thuis was

Regie: Youri Smaal

Wanneer een vrijstaand huis in de middle of nowhere belaagd wordt door een stenengooier, zet dat de verhoudingen binnen een gezin op scherp. Ieder gaat hier op zijn eigen manier mee om.

Een hecht gezin woont al jarenlang gelukkig in een vrijstaand huis midden in het bos. Op een avond worden er steentjes tegen het raam gegooid en raakt hun rustige leven ontregeld. Wie zit erachter? En waarom blijft deze persoon elke avond terugkomen om het gezin te terroriseren? Terwijl de familieleden dat proberen te achterhalen, worden de stenen steeds groter en raakt niet alleen het huis langzaamaan vernietigd, maar komt ook de hechte familieband op losse schroeven te staan.
WTW_FILMPOSTER_ONLINEVERSIE.png
Titel: Waar thuis was
Jaar: 2023
Duur : 33 minuten
Soort: Korte Film
Editie: NFF 2023
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

WTW_still3.png
WTW_still5.png