Als Tilly ontdekt dat haar vriend Mitch vreemdgaat met haar goede kennis Kim, is ze kapot van verdriet. Zeker als Kim een extra troef in handen blijkt te hebben. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.


Tilly bezoekt haar vriend Mitch trouw in de gevangenis. Zo ook zijn minnares Kim, die een goede kennis blijkt van Tilly. Wanneer Tilly ontdekt dat Mitch een affaire heeft - en met wie - is ze eerst vooral verdrietig. Maar als Kim een extra troef in handen blijkt te hebben wordt de bedrogene woest. Tilly is zo witheet dat ze tot een bizarre actie overgaat. Onderdeel van een dramaserie, geïnspireerd op waargebeurde misdaadverhalen.

Titel: Van God los - Spookbeeld
Jaar: 2011
Duur : 51 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2011

Gouden Kalf nominaties

Beste Televisiedrama (2011)
David Lammers

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still