Ga naar inhoud
Een ambitieuze, architect houdt zijn hoog oplopende schulden geheim. Als zijn vrouw zijn financiële problemen ontdekt, neemt hij een drastische beslissing. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.


Matthijs, een ambitieuze architect, kent weinig succes bij het verkopen van zijn ontwerpen. De schulden stapelen zich op, maar Matthijs houdt dit gegeven geheim voor zijn gezin en z’n zakelijk partner. Maar wanneer zijn vrouw Hanneke achter de ernstig uit de hand gelopen financiële problemen komt, neemt de wanhopige man een even drastische als gruwelijke beslissing. Onderdeel van dramaserie, geïnspireerd op waargebeurde misdaadverhalen.

Titel: Van God los - Kaartenhuis
Jaar: 2011
Duur : 52 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still