Dialoogloze cirkelvertelling over een man die zijn geliefde verliest. Als in een droom beleeft hij in een reeks associaties de ontmoeting, de verhouding en het afscheid opnieuw.
Dialoogloze cirkelvertelling over een man die zijn geliefde verliest. In zijn donkere kamer, omringd door een chaotische verzameling van foto's en knipsels, probeert hij grip te krijgen op wat er is gebeurd. Als in een droom beleeft hij in een reeks associaties de ontmoeting, de verhouding en het afscheid opnieuw, waarbij flarden van het verleden steeds keihard het hier en nu komen binnenvliegen.

Credits

Production Design
Sound Design
Visual Effects

Titel: Together Again
Jaar: 2008
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.