Ga naar inhoud
Still

The Battle

Regie: Will Wissink
Familiefilm uit de reeks Mijn vader is een detective, waarin jongeren met hun bandje deelnemen aan een tv-show voor poptalent. Wanneer één van hen vlak voor de finale spoorloos verdwijnt, gaan detective Max en zijn jonge helpers meteen op zoek.

We leven in een tijd dat iedereen beroemd wil worden. Hoe ver ga jij om te winnen? Deze familiefilm is een op zichzelf staand avontuur uit de reeks Mijn vader is een detective. We keren terug naar Sam, Sterre, Ortwin, Mara en detective Max, die eindelijk wat beter om kan gaan met het alleenstaande vaderschap. Zelfs zijn ex Femke begint hem weer te waarderen - al blijft ze zijn werk gevaarlijk vinden. Zeker nu Hadewij, ooit door zijn toedoen in de gevangenis beland, uit is op wraak. Ondertussen doen de jongeren met hun bandje mee aan een tv-show voor poptalent en maken ze, vooral door Ortwins talent, steeds meer kans op de overwinning. Maar dan krijgt Ortwin ruzie met een concurrent die ook grote kans maakt. Zou hij er iets mee te maken hebben dat Ortwin vlak voor de finale opeens spoorloos verdwijnt?
Titel: The Battle
Jaar: 2012
Duur : 1 uur, 25 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2012
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie Focus: Familiefilm

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still
Still