Korte documentaire waarin de filmmakers op zoek gaan naar de gebruikers van de vaak braakliggende terreinen aan de rand van Amsterdam. Ze stuien onder andere op stadsnomaden, bezitters van volkstuinen, hondentrainers en mannen die oorlog voeren met paint guns.
Korte documentaire over gebruikers van vaak braakliggende terreinen aan de rand van Amsterdam. Langs snelwegen en spoorlijnen bevinden zich talloze restgebiedjes die wachten op een bestemming. Vergeten plekjes waar stadsbewoners tijdelijk ruimte vinden voor bezigheden waar elders geen plaats voor is. De regisseurs stuiten op stadsnomaden, bezitters van volkstuinen, hondentrainers en mannen die oorlog voeren met paintguns.

Titel: Terrain Vague
Jaar: 1992
Duur : 48 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: Tussenland
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still