Wordt het niet tijd dat mannen 'baas in eigen zak' worden? Meestal vertrouwen ze volledig op de anticonceptie van hun bedpartner. Drie jonge mannen en de confrontatie met hun vruchtbaarheid.
Krijsende kinderen, slapeloze nachten en nooit meer spontaan een avondje stappen met vrienden. Voor veel jonge mannen is de komst van een onverwachte baby de ultieme nachtmerrie. Maar als het op seks aankomt, vertrouwen ze vaak volledig op de anticonceptie van hun bedpartner. Want wat heeft een man als mogelijkheden om het heft in eigen hand te nemen? Zijn condooms en sterilisatie de enige opties? Drie jonge mannen gaan de confrontatie aan met hun eigen vruchtbaarheid en de man-vrouwverhoudingen in onze tijd.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Sound Design
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Sterre de Jong Producties
Omroep
VPRO

Titel: Teledoc Campus - Baas in eigen zak
Jaar: 2021
Duur : 24 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still 2
Still 1