Ga naar inhoud
De ongelukkig getrouwde bakker Ben hoopt met een illegaal handeltje zijn geliefde banketbakkerij te redden. Hij belandt in een achtbaan van problemen. En dan is er ook nog het taartconcours.
De sullige bakker Ben kampt met een ingezakt huwelijk en een afwerende puberzoon. En nu dreigt ook nog inbeslagname van zijn geliefde banketbakkerij. Ben is ten einde raad. Zijn vriend Sjoerd weet een illegaal handeltje 'zonder gevaar'. Vanaf dat moment belandt Ben in een achtbaan van problemen. Een luchtig misdaadverhaal, met overstekend wild, wild overspel, een cruciaal taartconcours en echte liefde.

Titel: Taartman
Jaar: 2009
Duur : 1 uur, 17 minuten
Categorie: Lang Televisie Drama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Hoofdprogramma
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still