De cycli van groei en verval in een animatiefilm die tot nadenken kan stemmen over de complexiteit van processen - in de natuur of elders.
Sfeervolle animatiefilm op basis van digitaal bewerkte potloodtekeningen. In een bos zijn water, hout en steen elementen in een cyclus van verandering die nooit eenduidig is. Zo is water bron van leven, maar veroorzaakt het ook verrotting. Kuipers gaf een eigen invulling aan de opdracht van Groen Links om iets te maken voor een congres over ontwikkelingssamenwerking. Structures toont de complexiteit van processen in een neutrale omgeving, los van politiek.

Credits

Production Design
Productiebedrijf
Distributie

Titel: Structures
Jaar: 2009
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still