Ga naar inhoud
User-generated filmdrama over de zakelijke perikelen en privé-sores van een makelaardijtycoon. Voorafgaand wordt de making-of van het project vertoond, vanuit het perspectief van Paul Verhoeven.
Het leven van makelaardijtycoon Remco neemt tijdens zijn vijftigste verjaardagsfeest een onverwachte wending, waarbij zakelijke perikelen en privé-sores elkaar afwisselen. Steekspel is het resultaat van het user-generated filmproject The Entertainment Experience waarbij jonge makers en gewone mensen met ambitie konden samenwerken met professionals. Vooraf de vertoning van Paul's Experience, de making of vanuit het perspectief van Paul Verhoeven, de drijvende creatieve kracht achter het experiment.

Titel: Steekspel
Jaar: 2012
Duur : 1 uur, 27 minuten
Categorie: -
Competities: Talks & Events, Overig
Editie: NFF 2013

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still
Still