Ga naar inhoud
Terwijl andere mensen versneld door de straten lopen, zweeft een verliefd meisje naar haar minnaar. Hij zweeft elders op een hoek, wachtend op haar. De vogels fluiten. Het is lente in de stad.
In grofkorrelige, versnelde beelden zien we de stad met daarboven een wolkenlucht. Vogels klinken op de achtergrond, net als een rustige bas. Een jonge vrouw zweeft door de straten. De rest loopt. Een jongeman staat elders zwevend op een hoek te wachten. Trams, rondvaartboten en voorbijgangers racen door de versnelling en montage door de straten. Het zwevende, verliefde stelletje omhelst elkaar en zweeft samen intens gelukkig weg. Het is lente.

Credits

Producent
Productiebedrijf
Sik Bits Productions

Titel: Springlove
Jaar: 2008
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still