Ga naar inhoud
SNUFFELSTAGE_RE_EDIT_FEB2023_v1.00_06_57_17.Still003.jpg

Snuffelstage

Regie: Gijs Veerhoek
Korte misdaadkomedie waarin een incompetente politieagent en zijn naïeve stagiair midden in de arrestatie van een grote crimineel terechtkomen. Ze willen assisteren, maar dreigen vooral in de weg te lopen.
Na een oproep van Nederlandse collega’s reageert de in België 'gedetacheerde' politieagent Gerard van Dongen direct, met zijn jeugdige, onervaren assistent Servaas in z’n kielzog. Het duo komt in deze misdaadkomedie terecht in de arrestatiepoging van een grote crimineel, onder leiding van Gerards oud-collega's. Die zijn niet bepaald blij met de toegesnelde hulp, aangezien Gerard als incompetent te boek staat. Zou het Gerard met zijn onconventionele stijl lukken zich glorieus te revancheren?
Poster Snuffelstage.jpg
Titel: Snuffelstage
Jaar: 2023
Duur : 16 minuten
Soort: Korte Film
Editie: NFF 2023
Premières NFFx030

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer