Korte, impressionistische film verbeeldt hoe jongen na ruzie met zijn moeder het huis ontvlucht en in het bos rust zoekt, maar daar wordt overvallen door andere machten en op de tast naar huis moet.
Een jongen met rode krullen en een koptelefoon op zoekt rust in het bos na een ruzie in huis. De korte film laat alleen flarden horen van de roepende moeder en later van de muziek, waarnaar de jongen luistert. In het bos vindt hij echter ook niet de gewenste rust. Hij wordt bruut overvallen door andere machten, die hem knevelen en een zak over het hoofd binden. Het weinige zicht dat de zak de jongen laat, brengt hem weer terug bij de deur van zijn huis.

Credits

Producent
Set geluid
Sound Design
Montage
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
One Day Film
Distributie
One Day Film

Titel: Show Me the Way to Your Most Beautiful Place
Jaar: 2005
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma
Editie: NFF 2005

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still