Ga naar inhoud
SANTOS_stills_copyright_Topkapi_BNNVARA_1.png

Santos

Regie: Giancarlo Sánchez, Ivan Barbosa
In dit moderne liefdesverhaal krijgt een Rotterdams liefdeskoppel te maken met conflicterende invloeden van buitenaf. Terwijl ze beiden hun ambities najagen, komen ze in deze dramaserie klem te zitten tussen criminele vrienden en familie.
Twintigers Glenn (Yannick Jozefzoon) en Yola (Yootha Wong-Loi Sing) proberen een gezamenlijk leven op te bouwen in hun thuisstad Rotterdam. Dat lukt deze geliefden in dit achtdelige drama heel aardig, tot Glenn zich laat meeslepen door oude, drugsdealende straatvrienden. Hij komt vervolgens in de problemen met de criminele familie van Yola. Een familie waarvan Yola zich juist actief los wilde breken. Ondanks alle geheimen en uitdagingen beseffen ze toch meer dan ooit dat ze bij elkaar horen.
Titel: Santos
Jaar: 2023
Duur : 45 minuten
Categorie: Dramaserie
Editie: NFF 2023
Gouden Kalf Competitie Premières

Gouden Kalf winnaar

Beste Dramaserie (2023)
Chris Westendorp
Beste Dramaserie (2023)
Ashar Medina
Beste Dramaserie (2023)
Ivan Barbosa
Beste Dramaserie (2023)
Giancarlo Sánchez
Beste Dramaserie (2023)
Laurette Schillings

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

SANTOS_MAIN_TITLE_HD.png