Ga naar inhoud
Still

Rundskop

Regie: Michael R. Roskam
Rauw noodlotsdrama over de hormonenmaffia in België. De moord op politieagent Daems zet de verhoudingen op scherp. Veehouder Jacky Vanmarsenille draagt een afschuwelijk geheim uit het verleden met zich mee.

Rauw plattelandsdrama over de hormonenmaffia, in Limburg en West-Vlaanderen in België. Veehouder Jacky Vanmarsenille en zijn broer leren al op jeugdige leeftijd dat men soms de natuur een handje moet helpen met het groeihormoon DES. Een malafide veearts staat hen bij. De moord op de politieagent Daems zet de verhoudingen op scherp. Er volgt een onderzoek. Sprongen in de tijd onthullen een afschuwelijk geheim uit het verleden.

Titel: Rundskop
Jaar: 2011
Duur : 2 uur, 3 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2011
Focus - Vlaamse Cinema

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still