Een man en daarna een vrouw lopen in een continue beweging van rechts naar links door een opeenvolging van publieke ruimten. Hun mobiele telefoongesprek suggereert een dreigend drama.
Aan het begin verschijnt de duur: tien minuten. Dat verandert in een vanaf nul lopende klok, die tegen het einde opnieuw in beeld komt. In de tussentijd lopen een man en daarna een vrouw in een continue beweging van rechts naar links, langs een opeenvolging aan (computergetekende) publieke ruimten, ergens in Italië: een treinstation, markt, straat et cetera. Hun (Engelse) mobiele telefoongesprek suggereert een dreigend drama.

Credits

Sound Design
Productiebedrijf
Distributie
Nederlands Instituut voor Mediakunst (NIMk) / Montevideo
Filmmuseum Distributie

Titel: Public Spaces
Jaar: 2006
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2006

Gouden Kalf nominaties

Beste Korte Film (2006)
Martijn Veldhoen

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01