Korte film vol suspense over hoe een ogenschijnlijk onbelangrijk object van onschatbare waarde kan blijken voor het filmverhaal. Een ode aan de onopgemerkte voorwerpen en hun schoonheid.
Deze korte film richt de aandacht op doorgaans onbelangrijk lijkende (film)objecten, juist om zo hun verborgen kracht te tonen. Hier zie je geen standaard filmstructuur, maar een spannende vertelling via voorwerpen. Zo ontdekken we de kracht van het onopgemerkte, in een kleine reis door verschillende filmgenres en hun props. Deze rekwisieten voeren hun opdracht perfect uit wanneer ze je niet afleiden van de film. Sterker nog: zij helpen de kijker het narratief te volgen: het zijn de medeacteurs in het scenario.

Credits

Producent
Production Design
Sound Design
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Willem de Kooning Academie

Titel: Perfectly Unnoticed
Jaar: 2018
Duur : 2 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01