Hannahs Argentijnse vader heeft zo’n heimwee naar zijn land dat hij Nederland definitief verlaat. Hannah heeft het moeilijk met zijn vertrek en zint op een manier om toch dichtbij te blijven.

Hannah (9) heeft gescheiden ouders. Haar vader komt uit Argentinië, haar moeder is Nederlands. Vader Nano heeft vreselijke heimwee naar Buenos Aires en Hannah maakt zich zorgen om hem: ‘Papa, waar ben jij als je zo diep nadenkt?’ Ondanks de band met zijn dochtertje besluit Nano toch afscheid te nemen van Nederland. En Hannah, die het natuurlijk hartstikke moeilijk heeft met zijn vertrek, bedenkt een plan om toch dichtbij hem te blijven.

Titel: Papa's Tango
Jaar: 2011
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still