Ga naar inhoud
In de twintigdelige dramaserie probeert het oude bankiersgeslacht Bussink zich staande te houden in een geldhandel die steeds internationaler en agressiever wordt.
Afleveringen 13 en 18 van de twintigdelige dramaserie Oud geld. Het oude bankiersgeslacht Bussink probeert zich staande te houden in een geldhandel die steeds internationaler en agressiever wordt. Rode draad door de serie is de fusie van de Bussink Bank en de internationaal georiënteerde Holland Bank. De Holland Bank heeft het plan de familie Bussink, die een merendeel van de aandelen bezit, op korte termijn uit de bank te werken. Het lijkt erop dat de Bussinks hun nieuwe zakenpartner onbedoeld een handje helpen, als familieperikelen, relatieproblemen en een onverwerkt verleden de geldzaken gaan beïnvloeden.

Titel: Oud geld - aflevering 13 en 18
Jaar: 1999
Duur : 50 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 1999

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still