Ga naar inhoud
De serie Other Thoughts begon als een stil gedicht in zwart-wit over allerlei plekken op de wereld. Deze vierde korte film bestaat uit portretten met verstilde beelden als bindend element.
Henri Plaat begon de serie Other Thoughts in 1980 in zwart-wit en zonder geluid: een stil gedicht over allerlei plekken op de wereld. Aan deel twee werd geluid toegevoegd, aan het vervolg muziek. In Other Thoughts IV gaat Plaat grotendeels over op kleur. Net als de eerdere films bestaat het uit een serie portretten met verstilde beelden als bindend element. De montage is door beeld en sfeer bepaald, het materiaal verzamelde hij tijdens zijn reizen.

Credits

Producent
Scenario
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Distributie
De Filmbank

Titel: Other Thoughts IV
Jaar: 2009
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.