Ga naar inhoud
still 3.jpg

Onze Straat '21 - Het meisje dat vervloekt was

Regie: Zara Dwinger

Een meisje spendeert haar dagen blowend op de bank en bespiedt haar buren door een verrekijkertje. Wanneer haar overbuurjongen verdwijnt, moet zij uit haar comfortabele rookwolk komen en begint een vreemde, tragikomische zoektocht.

Volgens haar familie is Gizem vervloekt. Want blowend op de bank doet het meisje niets anders dan gluren naar de overburen. Het beschermingsamulet van haar moeder verandert daar niets aan. Ze komt pas haar vertrouwde rookwolk uit na een zelfdestructieve nacht en een toevallige ontmoeting met haar overbuurjongen. Wanneer die plots spoorloos verdwijnt, gaat ze knetterstoned op zoek en stapt in een vreemd avontuur dat lijkt op een tragikomische neo-noir vol inbrekers, mysterie, comfortabele matrassen en familie.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Kostuumontwerp
Set geluid
Montage
Titel: Onze Straat '21 - Het meisje dat vervloekt was
Jaar: 2021
Duur : 46 minuten
Categorie: Dramaserie/singleplay
Editie: NFF 2021
Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

still 2.jpg
still 1.jpg