Ga naar inhoud
Still Heartbeats 1.jpg

Onze Straat '21 - Heartbeats

Regie: Vincent Tilanus
Terugkomen na een burn-out gaat niet zomaar, merkt grafisch ontwerper Lorah. Een baantje lukt nog wel, maar weer aan de bak komen in haar eigen vak blijkt een stuk lastiger.
Zelfstandig grafisch ontwerper Lorah (25) is na een burn-out weer bij haar moeder komen wonen. Ze krijgt een baan in het magazijn van een webwinkel. Omdat haar herstel voorspoedig gaat, wil Lorah weer als grafisch ontwerper aan de bak. Dat gevoel wordt nog sterker als ze Emily leert kennen, een succesvolle collega wiens werk ze enorm bewondert. Maar het valt niet mee om nieuwe opdrachtgevers te vinden en genoeg te verdienen om haar nieuwe werkruimte te betalen.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking
Titel: Onze Straat '21 - Heartbeats
Jaar: 2021
Duur : 47 minuten
Categorie: Dramaserie/singleplay
Editie: NFF 2021
Gouden Kalf Competitie

Gouden Kalf winnaar

Beste Hoofdrol Korte Film/Singleplay (2021)
Laura Bakker

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still Heartbeats 2.jpg
Still Heartbeats 3.jpg