Ga naar inhoud
Op het eerste gezicht lijkt alles Thijs mee te zitten: hij heeft net zijn examen gehaald en zeilt wat op de boot die hij kreeg voor zijn ouders scheidden. Maar dan wordt zijn vader ziek.
Op het eerste gezicht lijkt alles Thijs mee te zitten: hij heeft net zijn examen gehaald, feest met zijn vrienden, telt de sproeten op de rug van zijn vriendinnetje en zorgt voor zijn kleine zusje Senna en zijn drukke moeder. En hij zeilt op de boot die hij van zijn vader kreeg voor zijn ouders scheidden. Maar dan blijkt zijn vader ziek te zijn, en moet Thijs onder ogen zien dat hij misschien meer op hem lijkt dan hij zou willen.

Titel: One Night Stand V - Overmorgen
Jaar: 2010
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf+ NFF Debuut Competitie
Editie: NFF 2010

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still