Ga naar inhoud
De vijftienjarig Finn zit midden in zijn eigen seksuele volwassenwording wanneer hij wordt geconfronteerd met de ontdekking dat zijn vader liever een vrouw wil zijn.
Finn is puber in een vrij gezin. Op een dag komt hij erachter dat zijn vader Roelof zich graag kleedt als een vrouw. Sterker nog, zijn vader wil graag een vrouw zijn. De ontdekking is enorm verwarrend voor Finn, middenin zijn eigen seksuele ontplooiing. Wat volgt is een worsteling met zijn gevoelens van schaamte, maar ook liefde en loyaliteit, waarbij hij kordaat wordt gesteund door zijn kersverse vriendinnetje Lizzie.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: One Night Stand V - Finnemans
Jaar: 2010
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2010

Gouden Kalf winnaar

Beste Televisiefilm (2010)
Thomas Korthals Altes

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still