De Duitse Hanna en de Nederlandse Roman wonen samen in Berlijn. Ze lijken gelukkig. Als de kerstdagen voor de deur staan, wordt duidelijk dat het stel eigenlijk al een tijd langs elkaar heen leeft.
De Duitse yogalerares Hanna en de Nederlandse geluidskunstenaar Roman wonen samen in Berlijn. Ze lijken gelukkig. Wanneer de kerstdagen voor de deur staan, blijkt dat het stel eigenlijk al een tijd langs elkaar heen leeft. Hanna gaat op kerstavond bij familie in de provincie op zoek naar de warmte en genegenheid die ze van Roman niet krijgt. Roman, op zijn beurt, duikt het Berlijnse nachtleven in.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking

Titel: One Night Stand III - Minibar
Jaar: 2008
Duur : 39 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still