De Duitse Hanna en de Neder­landse Roman wonen samen in Berlijn. Ze lijken gelukkig. Als de kerstdagen voor de deur staan, wordt duidelijk dat het stel eigen­lijk al een tijd langs elkaar heen leeft.
De Duitse yogaler­ares Hanna en de Neder­landse gelu­id­skun­ste­naar Roman wonen samen in Berlijn. Ze lijken gelukkig. Wanneer de kerstdagen voor de deur staan, blijkt dat het stel eigen­lijk al een tijd langs elkaar heen leeft. Hanna gaat op kerstavond bij familie in de provincie op zoek naar de warmte en gene­gen­heid die ze van Roman niet krijgt. Roman, op zijn beurt, duikt het Berli­jnse nachtleven in.

Titel: One Night Stand III - Minibar
Jaar: 2008
Duur : 39 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte