Plotseling staat de Japanner Yuichi in Amsterdam op de stoep bij de Marokkaanse Naïma. Ze zagen elkaar voor het laatst als kinderen, nu trekken ze een nacht door de stad. Zonder elkaar te verstaan.
De jonge Japanner Yuichi denkt nog altijd aan een meisje dat hij als kind ontmoette in Marokko, op vakantie met zijn ouders. Tijdens een zakenbezoek aan Europa zoekt hij haar weer op. Strak, modern Japan gaat over in rommelig Amsterdam, waar hij plotseling bij Naïma op de stoep staat. Zij herkent hem en gaat een nacht met hem op stap. Hij spreekt alleen Japans. Toch wil hij weten wat er in de brief staat die zij hem destijds schreef.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: One Night Stand III - Liefde, dank je wel
Jaar: 2008
Duur : 39 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01