Ga naar inhoud
still 3

NOOD

Regie: Joram Lürsen
Vier medewerkers van de 112-alarmcentrale werken onder grote druk. In schokkende, meeslepende en soms bijna absurde telefoongesprekken maken ze dagelijks afwegingen die het verschil kunnen maken tussen leven en dood.
Iedereen kan in nood raken. Dan is er het alarmnummer 112. In deze nieuwe dramaserie van Joram Lürsen (Vliegende Hollanders) volgen we de gesprekken van vier centralisten. Gesprekken die je nooit hoopt te moeten voeren, maar die hier aan de orde van de dag zijn. Onder grote druk moeten ze omgaan met de meest uitzonderlijke noodgevallen. Ieder doet dat op een andere manier. Eigen problemen en culturele opvattingen mogen daarbij geen rol spelen, maar sijpelen toch in bij deze telefoontjes die het verschil kunnen maken tussen leven of dood.

Titel: NOOD
Jaar: 2021
Duur : 25 minuten
Categorie: Dramaserie/singleplay
Editie: NFF 2021
Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

still 6
NOOD_EP11_PUPKIN_BNNVARA3.png