Ga naar inhoud
Still

Nieuwe Lola's - Landje

Regie: Danyael Sugawara
Absurdistische tv-film waarin een stel elkaar vindt in de liefde voor een hond. Wanneer de vrouw ziek wordt, werkt haar familie hem de deur uit en vindt hij troost op een stukje braakliggend land.
Absurdistisch drama over de ontmoeting tussen Stan en Trees, die tegelijkertijd voor dezelfde asielhond kiezen. Wat begint als een co-ouderschap, eindigt in een gelukkig huwelijk. Daar komt snel een einde aan als Trees ongeneeslijk ziek blijkt. Haar familie bestaat uit twee draken van vrouwen. Zij verzorgen de stervende en jagen Stan naar buiten. Hij vindt gelukkig een braakliggend stukje land waar hij grootse plannen mee heeft.

Credits

Productiebedrijf
Pupkin
Omroep
VPRO TV
Titel: Nieuwe Lola's - Landje
Jaar: 2007
Duur : 50 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2007
Gouden Kalf Competitie Hoofdprogramma De Nieuwe Lola's

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still