Engels gesproken fictief verhaal over een journalist, op zoek naar Natalee Holloway. Hij hoopt een doorbraak te forceren door bij Joran van der Sloot in te breken en doet dan een schokkende ontdekking.
Me & Mr. Jones on Natalee Island is het fictieve verhaal over een undercoverjournalist op Aruba, gebaseerd op de zaak van de spoorloos verdwenen Natalee Holloway. Vijf jaar na haar verdwijning hoopt journalist Remi een doorbraak te forceren door bij verdachte Joran van der Sloot in te breken. Om zich een alibi te verschaffen huurt hij de escortgirl Eva in, met wie hij zogenaamd op huwelijksreis is. Exact op de vijfde verjaardag van de verdwijning doen ze een bloedstollende ontdekking.
Zowel Remi als Eva worstelen met spoken. Remi probeert zich na een grote blunder te revancheren bij zijn vader, een beroemde misdaadjournalist en Eva heeft niet lang meer te leven.
Paul Ruven draaide de Engels gesproken film in mei en juni 2010 op Aruba, zonder daar ruchtbaarheid aan te geven. Tijdens de opnamen raakte Van der Sloot in Peru in moeilijkheden. Dat verwerkte Ruven alsnog in de film, net zoals hij feiten en theorieën over wat zich heeft afgespeeld in 2005 vermengde met fictieve verwikkelingen.


Credits

Production Design
Sound Design
Productiebedrijf
Talent United

Titel: Me & Mr Jones on Natalee Island
Jaar: 2010
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still