Telefilm over de zogenaamde loverboy-prostitutie. Denise baalt van haar armoedige leven. Hier lijkt verandering in te komen als ze van een wildvreemde jongen een peperdure jurk èn zijn 06-nummer krijgt.
Telefilm over de zogenaamde loverboy-prostitutie.Met veel eigentijdse popmuziek en splitscreen-beelden lijkt Loverboy zo nu en dan op een videoclip. En dat is precies de wereld waar het 17-jarige hoofdpersonage, Denise van droomt: het verleidelijke beeld van mooie jongens en schaars geklede meisjes in glimmende cabrio's en appartementen met jacuzzi's. Haar werkelijkheid is echter geheel anders. Ze woont met haar alleenstaande moeder, zwangere zus en debiele tante in een armoedig flatje, drie hoog achter. Ook op haar - zwarte - school voelt de hoogblonde puber zich een buitenbeentje. Tot een wildvreemde jongen haar een peperdure jurk geeft èn zijn 06-nummer. Denise is op slag verliefd. Ze weet niet dat de jongen een dubbele agenda heeft.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid

Titel: Loverboy
Jaar: 2002
Duur : 1 uur, 20 minuten
Categorie: Lang Televisie Drama
Editie: NFF 2003

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still