Ga naar inhoud
Stills

Love MASISI - Speed Limit

Regie: Zino Bakker
Retro-futuristisch house-sprookje van drag performer en zanger Love Masisi, over de zoektocht naar jezelf en het ontketenen van je innerlijke kracht. Uiteraard verschijnt Love Masisi in de mooiste runway looks.
Deze verrukkelijke drag performer, host en zanger, onder meer bekend van deelname aan Drag Race Holland, verschijnt in deze eerste videoclip in diverse outfits – in drag en vanzelfsprekend runway-waardig. Extravaganza! De Nederlands-Haitiaanse Love Masisi/Pierre Alexandre debuteert in deze track in een retro-futuristisch sprookje vol neonkleuren over de zoektocht naar jezelf en het ontketenen van je innerlijke kracht.

Credits

Producent
Production Design
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
ZINO FILM
Titel: Love MASISI - Speed Limit
Jaar: 2021
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills