Docu­men­taire over mensen die via een contac­tad­ver­tentie een open-huis­feest bezoeken in een bungalow te Lelystad. Duyns praat met de organ­isatoren en de deel­ne­mers van het feest.
Film van Cherry Duyns uit de program­ma­reeks Lotgevallen, over mensen die via een contac­tad­ver­tentie een open-huis­feest bezoeken in een bungalow te Lelystad. Duyns voert gesprekken met de organ­isatoren over hun bewee­gre­denen en met de feestgangers op en na het feest. Met een aantal van hen werd eerder bij hen thuis een gesprek gevoerd. We zien hoe de feestgangers zich scheren, opmaken een aankleden voor de grote avond.

Credits

Set geluid
Montage

Titel: Lotgevallen - Afl. 1 Het feest der zoekenden
Jaar: 1997
Duur : 51 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01