Drie korte, kunstzinnige films over ons gedrag en hoe kinderen daar naar kijken. Alledaagse taferelen, gefilmd op het strand, bij een rivier en op het platteland in Frankrijk, Nederland en Macedonië.
Drie korte, kunstzinnige films over ons gedrag en hoe kinderen daar naar kijken. Ze tonen alledaagse taferelen. Op het strand, waar een kind naar een draaimolen kijkt; aan de kade van een rivier, waar mensen met hun boten bezig zijn; en op het platteland, waar een man zijn auto wast en een oudere vrouw voor zich uit zit te staren op een bankje. Gefilmd in Frankrijk, Nederland en Macedonië.

Credits

Research
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
SLOWeMOTIONfilms

Titel: Little Water Stories
Jaar: 2015
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: Panorama
Editie: NFF 2015

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still