Ga naar inhoud
Een Nederlands meisje en een Libanese jongen schrijven, los van elkaar, vanuit Los Angeles een brief naar huis. We horen hun stemmen in voice-over, over weemoed en verlangen, verleden en toekomst.
Twee immigranten in Los Angeles schrijven een brief naar huis. Een Nederlands meisje schrijft haar moeder over haar droom actrice te worden en helemaal opnieuw te beginnen. De Libanese jongen, die aan zijn opa schrijft, worstelt met zijn afkomst. Sinds 9/11 moet hij zijn naam verklaren. We horen beiden in voice-over, terwijl een schokkerige camera hen van dichtbij filmt, buiten, op straat, in de bus, op de fiets. Twee vreemden, in dezelfde stad.

Credits

Uitvoerend Producent
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Visual Effects

Titel: Liefs
Jaar: 2009
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still