Ga naar inhoud
Als een jonge Nederlandse skateboarder wordt verleid door een Turkse schoonheid, komt hij oog in oog met haar vier explosieve broers te staan.
In twaalf minuten geeft regisseur Lodewijk Crijns de belevingswereld weer van een Hollandse skateboarder die naar een Turkse schone lonkt. Zij wiegt op hoge, gouden hakken over de stoep, hij gluurt naar haar silhouet in lange blauwe jurk. Even later ziet hij haar weer op het plein, waar hij met zijn vrienden skateboardt. De vrienden waarschuwen dat hij haar nooit kan krijgen, maar ze hebben het mis. Wel staat Fokko alras oog in oog met haar vier explosieve broers.

Titel: Kort! - Turkse Chick
Jaar: 2006
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Gouden Kalf Competitie, Hoofdprogramma, Kort!
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still