Ga naar inhoud
Still

Kort! - Ruwe Honing

Regie: Annick Vroom
Een vader en een moeder bereiden gespannen een bezoekje voor aan hun jarige zoon. Hun puberdochter besluit thuis te blijven. Dat het niet goed gaat met de zoon en dit gezin wordt snel duidelijk.
En vader en een moeder bereiden gespannen een bezoekje voor aan hun jarige zoon. De vader is op pad gestuurd om een cadeau uit te zoeken. Bij thuiskomst wijst zijn vrouw hem erop dat hij het verkeerde heeft gekozen. Daar zou hun zoon maar bang van worden. Ze zullen iets anders moeten meenemen. Hun puberdochter besluit thuis te blijven. Dat het niet goed gaat met de zoon en dit gezin wordt snel duidelijk.

Credits

Producent
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Muziek
Productiebedrijf
Armadillo Film
Omroep
NTR
Titel: Kort! - Ruwe Honing
Jaar: 2008
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2008
Hoofdprogramma Kort!

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.