Ga naar inhoud
Still

Kort! - Dajo

Regie: Hanro Smitsman
Tragisch coming-of-age verhaal van een eenzaam jongetje. Hij begraaft de cadeaus die hij kreeg van de minnaars van zijn moeder om aan te geven wat hij van hen denkt. Van de nieuwste vriend van zijn moeder krijgt hij een cadeau dat hem wel aanspreekt.
Tragisch coming-of-age verhaal van een eenzaam jongetje uit een volkse buurt. Hij begraaft de cadeaus die hij kreeg van de minnaars van zijn moeder om aan te geven wat hij van hen denkt. Van de nieuwste vriend van zijn moeder krijgt hij een cadeau dat hem wel aanspreekt. Monic Hendrickx is de moeder, met een zonnig en aanhankelijk karakter, die regelmatig van man en van haarkleur wisselt.

Credits

Producent
Coproducent
Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Set geluid
Titel: Kort! - Dajo
Jaar: 2003
Duur : 10 minuten
Soort: Korte Film
Editie: NFF 2008
Gast van het Jaar - Monic Hendrickx

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still