Twee meisjes hangen met hun twee brom­mers rond op een plein. Ze lachen, staren voor zich uit, maken ruzie, flirten en rijden op hun brommer. Een los geacteerde schets van twee jonge levens.
Twee vriendinnen hangen rond op een plein, met hun brom­mers. Hangjon­geren, brom­mer­meisjes: ouders of school zijn in elk geval nergens te bekennen. De meisjes lachen, zwijgen en maken ruzie, grappen over lekkere tieten’, flirten met een Marokkaanse jongen (en roepen fucking funda­men­talist!’ als hij met een ander meisje wegloopt). Tussendoor rijden ze op hun brommer. Een los geacteerde schets van twee jonge levens.

Titel: Kort! - Brommermeisjes
Jaar: 2005
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2005

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte