Ga naar inhoud
Still

Kids & Docs - Naomi's geheim

Regie: Saskia Gubbels
De geestelijke problemen van haar moeder hebben een grote invloed gehad op het leven van de 17-jarige Naomi. Ze heeft nu besloten dat ze zich niet meer voor haar geheim wil schamen.

Naomi (17) neemt voor het eerst haar beste vriend Sam mee naar haar moeder, die in een gesloten inrichting zit. Spannend, want haar moeder is niet alleen psychotisch maar gebruikt ook drugs. Samen met haar tante bij wie ze sinds haar vijfde woont, bekijkt ze foto's van vooral de mooie momenten. Haar moeders problemen hebben Naomi’s leven behoorlijk beïnvloed, maar ze heeft besloten dat ze zich niet meer voor haar geheim wil schamen. Opnames van haar dagelijkse leven worden afgewisseld met animaties die onder meer haar nachtmerries verbeelden.
Titel: Kids & Docs - Naomi's geheim
Jaar: 2016
Duur : 16 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2017

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still