Intens drama over een normaal, gelukkig echtpaar dat vol verwachting uitkijkt naar de komst van het eerste kindje. Als de baby kort na de geboorte sterft, raakt het leven van het koppel volledig uit het lood.
Ton en Els vormen een normaal, gelukkig stel dat vol verwachting uitkijkt naar de komst van hun eerste kindje. Als de baby kort na de geboorte sterft, raakt het leven van het koppel volledig uit het lood. Ton verdrinkt in het verdriet, terwijl Els met oogkleppen op door dendert en zo snel mogelijk weer zwanger wil worden. Het onoverkomelijke leed, dat de twee steeds verder uit elkaar drijft, is verbeeld in korte, verstilde scènes met weinig dialoog. Tweede deel van Marco van Geffens VINEX-trilogie over ‘het drama van het gelukkige gezin’.

Credits

Coproducent
Uitvoerend Producent
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: In jouw naam
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 21 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2014

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01