Twee mannen dansen in een weiland het verhaal van hun relatie; tegelijkertijd voeren twee paarden rennend en draaiend hun eigen choreografie uit.
Twee mannen zetten met armgebaren en geluiden in een Fries weiland een kudde glanzend zwarte Friese paarden in beweging. Het stel danst op het gras het verhaal van hun relatie: de ontmoeting, het om elkaar heen draaien, verstrengeld raken, balanceren en vervolgens weer afstoten. Ondertussen hebben de paarden, tegen de achtergrond van een oer-Hollandse hemel, hun eigen choreografie, waarin ze synchroon rennen, springen en draaien, als in een dans.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Scenario
Set geluid
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Cobos Films BV
Stichting Dansgroep Ruth Meyer

Titel: Horseplay
Jaar: 2010
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2010

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still