Ga naar inhoud
Roze vlak met wit logo Nederlands Film Festival

Hollands Hoop 2

Regie: Dana Nechushtan
Tweede seizoen van het familiedrama rond een forensisch psychiater met een burn-out, die in een succesvolle carrière als drugshandelaar rolt als hij het boerenbedrijf van zijn vader erft.
Forensisch psychiater Fokke Augustinus vertrekt met zijn gezin naar Hollands Hoop, de oude hoeve van wijlen zijn vader. Hij hoopt op een nieuwe start met zijn vrouw en kinderen, ver weg van de stad met al zijn destructieve krachten. Helaas worden de onderlinge geheimen alsmaar groter wanneer de hoeve een gigantische wietplantage blijkt te zijn en zijn vader een spil in een grote softdrugsorganisatie. In het tweede seizoen van deze kruising tussen een psychologische thriller en vervreemdend familiedrama heeft Fokke een clandestiene wiet-coöperatie gesticht.

Titel: Hollands Hoop 2
Jaar: 2017
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2017
L'OR Gouden Kalf Competitie

Gouden Kalf nominaties

Beste Actrice Televisiedrama (2017)
Hadewych Minis
Beste Televisiedrama (2017)
Dana Nechushtan

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.