Ga naar inhoud
Still

Het verlorene zal ik zoeken

Regie: Paula van der Oest
Korte zwart-witfilm over de angst voor verlies. Een plichtsgetrouwe gemeenteambtenaar leidt een ingehouden bestaan. Op een dag bezoekt hij twee zusters (Anneke Blok en Myranda Jongeling) op een afgelegen boerderij .
Korte zwart-witfilm over de angst voor verlies. Een plichtsgetrouwe gemeenteambtenaar leidt een ingehouden bestaan met de bijbel als leidraad: Het verlorene zal Ik zoeken en het weggedrevene zal Ik wederbrengen (Ezechiël 34:16). Als hij op een dag twee zusters bezoekt die op een afgelegen boerderij leven, krijgt hij de kans om zich eenmaal geheel te verliezen.
Titel: Het verlorene zal ik zoeken
Jaar: 1994
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 1994
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still