Angstaanjagende demonen uit het verleden teisteren de eenzame Indische weduwe Lies. Over dat verleden praat ze niet graag: liever heeft ze het met haar zoon over wat er 's avonds op het menu staat.
In dit psychologische horrordrama slijt de Indische weduwe Lies haar eenzame oude dag in haar flatje. Overdag belt ze met haar zoon Eddy, die zich zorgen maakt omdat zijn moeder zo slecht slaapt. Hij weet niet dat zij 's nachts geteisterd wordt door hantu-demonen, die gruwelijke gebeurtenissen uit het verleden oprakelen. Of dat ze ongewone zaken ziet en hoort. Dat stopt ze liever weg - tot de demonen zich niet meer zo gemakkelijk laten wegjagen.

Titel: Hantu
Jaar: 2021
Duur : 20 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.